Szúnyoghálós Redőnyök

A rendkívül egyszerű szükséglet

A szúnyoghálós redőny vagy a poloskaháló az ablakokhoz biztonságot nyújt minden szúnyog és rovar, valamint az általuk behozott betegség ellen. A szúnyoghálós redőny az ablakokhoz vagy a redőnyhöz elengedhetetlen, és számos előnnyel rendelkező nagyszerű megoldás. Az ablakokhoz készült szúnyoghálós redőny funkcionális kialakítás és megjelenést biztosít.  Míg a rajtuk beáramló friss levegő megnyugtat és ellazít, és lehetővé teszi a napsütéses napok és a csillagos éjszakák élvezetét, az ablakok szúnyoghálós redőnyei teszik dolgukat. A Wilhelm moszkitó redőnyei a kiváló minőségű rovarháló redőnyök egyik vezető gyártója, exportőre és beszállítója. Otthoni, irodai és kereskedelmi helyekre a legkedvezőbb áron, szabványos és egyedi méretekben és színekben szállítjuk és szereljük.  Az ablakok szúnyoghálós redőnyeibe vagy hálójába innovatív megjelenést kölcsönöz. A szúnyoghálós redőnyök egyszerűbb és megfizethetőbb megoldást jelentenek minden rovar és bogár ellen.

 Ez a fajta szúnyogháló 100%-ban természetes fényt és könnyű szellőzést tesz lehetővé. A függőleges ablakos rovarszűrő rendszerek (legyezőrendszerek) a legalkalmasabbak rovarszűrőként. A redőnyös szúnyogháló rendszer hasonló a Rolós szúnyogháló rendszerhez. Ugyanazt a módszertant alkalmazzuk  Ez a modell akár a fa ablakra, akár az alumínium / PVC ablakra rögzíthető.

Ez az illesztési rendszer egy innovatív termék, amely feltekerhető és kinyitáskor eltűnik a redőny tok részébe. Könnyen lehúzható és alul zárható, ha szúnyogvédelemre van szükség.  Öntisztító mechanizmust is alkalmaz, amely minden alkalommal megtisztítja a hálót és a görgőket, amikor a hálót fel-le feltekerik. Ez megakadályozza, hogy a mechanizmus beszoruljon a por felhalmozódása miatt.

Redőny rendszer

A két termék a szúnyogháló rendszer és a redőnyrendszer egymástól teljesen külön rendszeren működnek. Így ha elromlik az egyik akkor se kell félnie mert a másik rendszer ettől függetlenül tud működni. A Szúnyoghálós redőnyök kérhetők alumínium redőnyléccel és műanyag redőnyléccel is.