Szúnyoghálók

Nyissa ki az ablakokat és biztosítsa a szellőzést a szúnyoghálóknak köszönhetően

Elege van a legyekből? – Készítse el saját „repülésmentes zónáját” praktikus és rendkívül hatékony szúnyogháló segítségével

A Szúnyoghálók hatékonyan védik házát/lakását a rovarok ellen, és semmi sem akadályozza meg a pihenést vagy az alvást. A szúnyogháló is hatékony gátat jelent a pollen ellen, különösen, ha a lakás zsúfolt helyek vagy építkezések közelében van. A könnyű beszerelés, a tisztán tartás képessége, valamint a tartósság jellemzi szúnyoghálóinkat. A többi rovar- és szennyezésvédelmi megoldással szemben.

Előnyök:

  • megbízható akadály a különböző méretű rovarok számára, beleértve a kis szúnyogokat is
  • erős, tartós
  • könnyen tisztítható
  • nem rontja el a ház megjelenését
  • üvegszálas hálóból készülnek

A szúnyoghálók sűrű hálóból készült, funkcionális és esztétikus ablak- és ajtóburkolatok, amelyek védik az épület belsejét a rovarok ellen.

A szénszál, amelyből a szúnyogháló készül, ellenáll az időjárási viszonyoknak és a sérüléseknek. A Wilhelm redőny és szúnyogháló kínálatában elérhető hatféle szúnyogháló lehetővé teszi, hogy minden vásárló igényeinek megfelelő megoldást válasszon.

Keretes és hengerelt szúnyoghálók 

Az Isso keretes ablakszúnyogháló kora tavasztól őszig látja el feladatát.

A szúnyoghálót forgó fogantyúk segítségével rögzítik az ablakkeretre. A keretek alumíniumprofilból készülnek kétféle változatban: „bordával”, az ablakkeret mellett, és „uszony” nélkül, kefetömítéssel. A második változatot akkor használják, ha az ablakkeret teljesen be van zárva, vagy ha az ablakra redőny van felszerelve. A rendszer lehetővé teszi az együttműködést a legtöbb ablakprofillal. Ősszel a szúnyogháló szétszedhető, tisztítható és a következő szezonig tárolható, hogy meghosszabbítsa az élettartamát.

A keret színei


fehér


Csokoládé barna


Antracit szürke


Egy sötétbarna


Aranytölgy


Dió


Winchester


Mahagóni


Egyéb RAL színek

Hálós színek


Fekete


szürke

Csúszó és redőzött szúnyoghálók 

  • Csúszó szúnyogháló
  • Oldalt redőzött szúnyogháló
  • Függőleges redőzött szúnyogháló

A csúszó szúnyogháló rendszert nagyméretű, üvegezett erkélyeken, teraszokon és télikertekben használják.

A szúnyogháló szárny a felső és az alsó sínek között mozog. Az alsó részben egy görgő található, amely lehetővé teszi az egyes szárnyak dőlésszögének zökkenőmentes beállítását. A sínek széles választéka lehetővé teszi a szúnyoghálók felszerelését különféle változatokban, szinte minden ajtótípusra. A rendszer a szárny mozgását véghelyzetben lelassító féket és egy lökhárítót használ, amely megakadályozza, hogy a szúnyogháló kerete nekiütődjön a síneknek.

A keret színei


fehér


Barna


Antracit szürke


Aranytölgy


Dió


Winchester


Egyéb RAL színek