Redőnyök

Az ilyen típusú pajzsok egyre gyakrabban használt megoldást jelentenek családi házakban és lakásokban is.

A külső ablakburkolatok előnyei közül a vásárlók leggyakrabban a ház fűtéséhez felhasznált energia megtakarítására, és ezáltal a karbantartási költségek csökkentésére fordítanak figyelmet.


A végső döntés meghozatala előtt fontos felismerni és kiválasztani a roló megfelelő modelljét. Egyes modellek összeszerelése csak az építés egy meghatározott szakaszában lehetséges, és például az épület tervezésébe is bele kell foglalni. Kínálatunkban többféle külső redőny is megtalálható .

A külső burkolatok felszerelése egy olyan megoldás, amely tele van előnyökkel és előnyökkel:

  • Az épület energiamegtakarítása és hőszigetelése , amely nyáron megakadályozza, hogy a helyiségek túl sok napfényt kapjanak, télen pedig jelentős hőenergia megtakarításhoz járul hozzá, és ezzel a fűtési számlákat is csökkenti.
  • Az ablakok védelme a nap , szél, eső, hó és egyéb légköri jelenségek ellen. A zárt redőny korlátozza többek között színfakulás – ami különösen fontos az intenzív napfénynek kitett helyekre szerelt asztalosok esetében.
  • Fokozott hangszigetelés és érezhető zajszint csökkenés zárt redőnnyel rendelkező helyiségekben
  • A ház betörésgátló tulajdonságainak növelése és a háztartásban élők biztonságérzetének növelése – a redőnyök, még a betörésgátló osztály nélküliek is, mindenképpen megnehezítik az ablak erőltetését
  • Lehetőség a helyiségek megvilágításának az aktuális igényeknek megfelelő beállítására
  • Garantálja a teljes magánéletet és védelmet a szomszédok vagy a járókelők kíváncsi tekintetével szemben

Hogyan válasszuk ki a megfelelő külső redőnyrendszert?

Az egyik fontos tényező, amely meghatározza otthonunk számára a legjobb redőnyrendszer kiválasztását, az, hogy a külső redőnyök milyen fázisban kerülnek beépítésre ? A lakók kényelme már az épület tervezési szakaszában mérlegelhető. A felül- vagy süllyesztett redőnyök beépítését már a ház tervezési szakaszában meg kell tervezni, vagy legkésőbb az ablakok megrendelése előtt kell ilyen döntést meghozni. Ez lehetővé teszi az ablakmélyedések megfelelő méretének megtervezését és megkönnyíti a későbbi szerelési munkákat. Külső redőnyök beépítése a meglévő épületekbe is lehetséges, például azok korszerűsítése vagy az asztalosszerkezetek cseréje során. Ilyenkor az ideális megoldás a süllyesztett redőnyök. Egyszerű felépítésük és közvetlenül az ablakkeretre történő összeszerelésük jelentősen felgyorsítja a projekt megvalósítását.

A második fontos elem a redőnydoboz felszerelésének kérdése . Rendszertől függően elhelyezhető a homlokzati oldalon vagy az ablaknyílásban. A redőnydoboz az ablakon kívülről, a homlokzati felület alá is felszerelhető, aminek köszönhetően a redőnynek ez az eleme láthatatlanná válik.

A redőnyök kétféleképpen kezelhetők. Az egyik a kézi görgőkkel történő vezérlés (egyre ritkábban választják), a másik a távvezérlés, különféle hajtásokkal felszerelt redőnyök segítségével.

A redőnyök automatizálásának egyre gazdagabb és fejlődő kínálata jelentősen hozzájárult a redőnyök nagyobb népszerűségéhez. Jelenleg a külső redőnyök vásárlásakor a legtöbb vásárló úgy dönt, hogy felszereli azokat a termékek távvezérlését lehetővé tevő meghajtóval, amely a kényelemre és a használat kényelmére összpontosít.

A hajtások nemcsak a redőnyök használatának megkönnyítésére szolgálnak. Az elektronikus motorok széles választékának köszönhetően a nyitási és zárási időket úgy programozhatjuk, hogy alacsony hőmérsékleten a lehető leghatékonyabban használjuk ki például a napfényt, majd a zárással növeljük lakásaink hőszigetelését. redőnyök. Ha viszont klímát használunk, akkor nyáron a redőnyök segítenek csökkenteni a villanyszámlákat azáltal, hogy távolról lezárják a napfény hozzáférését a legnagyobb intenzitásuk idején.
A modern redőnymotorok rádióval is vezérelhetők, így beépíthetőek az egyre népszerűbb intelligens otthonkezelési rendszerekbe.

Lásd még:

  • Szúnyogháló – a Wilhelm Redőny és Szúnyogháló által kínált rendszerekben a külső redőnyök lehetővé teszik a redőnydobozig felcsavart szúnyogháló használatát a redőnyben (működése a redőnytől függetlenül történik)
  • Intelligens otthon – a külső redőnyök bekapcsolása az okosotthon rendszerben lehetővé teszi azok kezelését és beállításaik szabályozását. Lehetővé teszi a nyitási és zárási forgatókönyvek programozását is meghatározott napokra és időpontokra.
  • HarmonyLine – az ablakok, ajtók, kapuk és redőnyök közös tervezésének részeként a külső redőnyök megjelenése az épület egyedi karakteréhez igazítható.

Kérdése van rendelés előtt?

Hívjon bennünket, 22 éve ugyanazon a számon segítünk:

+3630 313 0470