Pliszé Szúnyogháló

Vízszintes Zsinóros Pliszé

A Zsinóros Pliszét a kiváló minőség elvét szem előtt tartva fejlesztettük ki. Kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenységet végeztünk, beleértve az alkalmazások és a pliszé hálók használata során felmerülő problémák megfigyelését. E problémák jelentős részét megoldottuk. Ezen átfogó tanulmányozásnak köszönhetően sikerült elkészítenünk a Zsinóros Pliszét.

A Zsinóros Pliszé minden típusú ajtóhoz használható. Vízszintesen működik. A Pliszében redőzött háló és kötelek Japánból származnak.

A redőzött háló PE-vel (polietilénnel) van bevonva a PP (polipropilén) felett. Ez megőrzi ugyanazt a tartósságot különböző időjárási körülmények között. Azokban az országokban javasoljuk a poliészter háló használatát, ahol a hőmérséklet eléri a 40°C-ot. A PP-PE hálók ott moshatók, a poliészter hálók pedig letörölhetők. A háló színei fekete és szürke. Pórusok száma: 18×20 pórus/inch.

Az első osztályú poliészter kötelek stabilitást és merevséget biztosítanak a hálónak. A speciális csapágyrendszerrel szabadon működik. A profilokat gondosan, figyelmes számításokkal tervezték meg, hogy egyszerűek, kellően robusztusak és alapvetően praktikusak legyenek.

A rendszerben 1 típusú keretprofil és 1 típusú húzóprofil található. Ezen kívül lehetőség van 2 különböző küszöbprofilra.

Küszöbprofilok:
a) Egy lejtős eloxális küszöbprofil: Ha a padlón küszöb vagy márványdarab van, akkor 2 cm magas küszöbprofilokat használunk. A profil merőleges háromszög a helyére illesztve, ami megkönnyíti a rajta való járást. Ellenáll a törésnek és deformációnak.

b) Dupla lejtős eloxál küszöbprofil: Ha a padlón küszöb vagy márványdarab van, akkor 1 cm magas küszöbprofilokat használunk. A profil mindkét oldalra merőleges háromszög, közvetlenül a helyére illesztve, ami megkönnyíti a rajta való járást. Ellenáll a törésnek és deformációnak. A Plisse 28 minden ablakkerettel (PVC, fa, alumínium) könnyen használható.

Normál ajtókon vízszintes pliszé, szélesebb ajtókon tálcás plisszé használható.

Színtípus:  RAL-9016 (fehér), RAL-9001 (krém), RAL-7016 (antracitszürke)
Terméktípus: Vízszintes Plisse 28 (alacsony küszöb), Vízszintes Plisse 28 (Dupla alacsony küszöb), Megfordítható Plisse 28 (alacsony küszöbű) ), megfordítható Plisse 28 (kettős alacsony küszöb)