Inteligens Motoros redőnyök

Okos otthoni redőnyvezérlés

Az új okosotthon technológiával egyáltalán nem jelent problémát a redőnyök fel- és leengedése a kanapéról. Könnyítse meg életét egy pillanat alatt egy elegáns, pehelykönnyű, vezeték nélküli kézi adóval. Ez a kényelmes vezérlőrendszer számos lehetőséget és számos funkcionalitást kínál, amely magában foglalja az egyes redőnyök – vagy akár teljes redőnycsoportok – teljes egyszerű kezelését. A motor egyszerűen működik vezeték nélküli jelekkel, és egy rendszer egyszerűen utólag beszerelhető.

Okos otthoni redőnyvezérlés

Az okosotthon automatizálás előnyei

Az automata redőnyök egyik legfontosabb előnye, hogy lényegesen halkabbak. A mechanizmusok egyenletes siklómozgása azt jelenti, hogy a redőnyök kevesebb igénybevételnek vannak kitéve, és sokkal tovább tartanak, mint a kézi gurtnis szíjtekercsekkel működtetett redőnyök. A működési folyamat egyszerre egyszerű és csendes. 

Az automatikus redőny rádiós vezérlőrendszer nagyon könnyen beállíthatok:

 • Kortól függetlenül mindenki használhatja
 • Észrevehető energiamegtakarítás
 • Nagyobb biztonság az okosotthon alkalmazásnak

Mindent összekapcsolhat egy intelligens hálózatban a Smart-home segítségével

A Smart-Home rádiós vezérlés többre képes, mint a redőnyök automatikus vezérlése. Valójában nemcsak a redőnyöket integrálja otthoni automatizálási rendszerébe, hanem az otthonában lévő összes kompatibilis eszközt, kapcsolót és illesztőprogramot is összekapcsolhatja. A kompatibilis funkciók listája a következőket tartalmazza:

 • Napellenzők
 • Garázskapuk és bejárati kapuk
 • Füstjelzők
 • Fényképezőgépek
 • Lámpák
 • Riasztórendszerek

Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa az intelligens otthoni vezérlőrendszer összességét, rendelkeznie kell megfelelően egy intelligens otthoni központtal. A Smart-Home Premium okosotthon hubját ajánljuk.. Vezérelheti ezt az eszköz alkalmazással laptopján, számítógépén, táblagépén vagy okostelefonján. Ennél könnyebb nem lesz.

Okos otthoni redőnyök

Okos otthoni redőnyvezérlés – hogyan változtathatják meg az életet az új rendszerek

A táblagépek és okostelefonok mindennapjaink nélkülözhetetlen részét képezik. A lehetőségek végtelennek tűnő világát nyitják meg, és szinte mindig a szükséges megoldást kínálják, legyen szó akár e-mailünkről, zenét hallgatunk, társasági életről, úti célhoz navigálásról vagy fényképezésről.

Az alkalmazások akár saját otthonát is kényelmesebbé tehetik a különféle okoseszközök összekapcsolásával. A gyártó agnosztikus rádióprotokoll segítségével annyi elektronikus eszközt csatlakoztathat otthonában, amennyit csak akar.

A digitális hálózat impulzusvezetékek lefektetése nélkül valósul meg, és két vevő irányú, azaz adón keresztül működik. A parancsot elküldi, a céleszköz választ ad, így nyugalmat biztosít, hogy a kívánt feladatot valóban végrehajtják.

Még akkor is, ha távol van otthonától, táblagépével, okostelefonjával vagy más eszközével bármikor ellenőrizheti a világítást vagy a redőnyök állapotát. Minden telepítéshez tartozik egy biztonsági kulcs is, amely megvédi Önt a jogosulatlan hozzáféréstől és az adatlopástól.

Könnyű rugalmas utólagos beszerelés

A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy idővel bővítse okosotthon hálózatát, és olyan kiegészítő funkciókat kapcsoljon be, mint a redőnyök, napellenzők és a világítás, a fűtés, a redőnyök, az ablakok és az ajtók vezérlői. Az ingyenes alkalmazás iOS-re az App Store-ban, Androidra pedig a Google Play Áruházban érhető el.

Mellesleg, aki aggódik a rádiósugárzás miatt, nyugodt lehet. Az okostelefonok átviteli teljesítménye 1 watt, a Wi-Fi routerek pedig körülbelül 0,1 wattot bocsátanak ki. Ezzel szemben az Smart-Home rendszer által továbbított teljesítmény mennyiségét milliwattban mérik. ezt csak napi 1-10 másodpercig aktív.

Ennek eredményeként az okosotthon redőnyvezérlő rendszere 1000-szer kevesebb károsanyag-kibocsátást bocsát ki, mint egy okostelefon, és csak az idő ezred részét tartalmazza.

Okos otthoni redőnyvezérlés

Okosotthon rendszerek kiterjesztése: a jövő háza

Az „intelligens otthon” kifejezés a 2000-es évek eleje óta létezik, és olyan otthont ír le, amely számítógépes és érzékelőtechnológiával szereltek fel, mind összekapcsolódik és hálózatba van kötve a külvilággal. Az ötlet, hogy egy központi rádiófrekvenciás távirányító rendszerrel rendelkezzen egy egész házra, egy építészeti pályázat részeként alakult ki, még 2001-ben. Az ilyen típusú koncepció egyéb kifejezései közé tartozik az intelligens életvitel, az eHome és az intelligens élet .

Napjainkban mindenféle szórakoztató, multimédiás és háztartási eszköz összekapcsolható egy „okos” hálózat részeként. Ez nem csak azt jelenti, hogy távolról működtetheti őket, hanem nagy távolságból is figyelheti őket. Valaki, aki teljes mértékben alkalmazza az intelligens otthoni technológiát, összekapcsolhatja meteorológiai állomásait, árnyékolóit, világítási és árnyékoló rendszereit, fűtő- és biztosítórendszereit, valamint az összes ablakot, ajtót és kaput.

Az okosotthon rendszerek száma már évek óta növekszik, ami nagyrészt az okostelefonok széles körű elterjedésének és a modern vezeték nélküli technológia fejlődésének köszönhető. Ezek a fejlesztések lehetővé teszik az intelligens eszközök központi üzemeltetését és felügyeletét az otthoni épületgépészeti rendszer részeként. Valójában szinte bármit vezérelhet egy okosotthon segítségével, beleértve a lámpákat és a redőnyöket is.

Időt takarítanak meg, csökkentik az energiafogyasztást, és kényelmesebbé teszik az életet fiatalok és idősek számára egyaránt – a vezeték nélküli okosotthon rendszerek okos megoldásaikkal magasra értékelik, és hosszú távon megérik a befektetést. Élvezze a következő előnyöket:

 • Magas szintű biztonság
 • Alacsonyabb energiafogyasztás
 • Az ideális páratartalom és hőmérséklet minden helyiségben
 • Személyre szabott fűtési tervek: az intelligens redőny időzítők megtanulják, mire van szüksége
 • Hatékony redőny betörés elleni védelem okosotthon biztonsági rendszerekkel (pl. hálózatba kapcsolt mozgásérzékelők, térfigyelő kamerák, tűzjelzők, érintkezőkapcsolók stb.)
 • Egészséges világítás (opcionális színekkel)
 • Adatvédelem egy gombnyomással
 • Optimalizált teljesítményszabályozás annak érdekében, hogy a redőnyök finoman nyíljanak és zárjanak
 • A redőnymotorok fagy észlelésekor deaktiválódnak