Fix keretes szúnyoghálók

A Wilhelm Redőny és Szúnyogháló a legjobb minőségű szúnyoghálókat kínálja, amelyek megvédik Önt a kellemetlen szúnyogok ellen. Fix keretes hálóink tartós, könnyen használható és karbantartható. Minden termékünkre 2 év garancia vonatkozik. Szerezze be szúnyoghálóit még ma, hogy búcsút mondjon az idegesítő szúnyogoknak!

 Egyszerű megoldásunkkal biztonságban érezheti magát a bosszantó harapásoktól és betegségektől.

 • 100%-os védelem
 • Kiváló termékminőség
 • A legjobb ügyfélszolgálat

A Fix keretes szúnyoghálók specifikációja ablakokhoz

 

 • Könnyű tisztítás
 • Könnyen telepíthető
 • Könnyen kezelhető
 • Nulla karbantartás
 • Nincs rozsdásodás
 • Tartósság
 • Vízálló és porálló
 • Esztétikai vonzerő

Az ajtókon csak a családja és a barátai engedhetik be a belépést. A bosszantó szúnyogokat, amelyek számtalan halálos betegséget hoznak otthonába, tartsuk kint.

Léteznek kivehetős peremes szúnyoghálók is.

A szúnyoghálót az ablakkeretre forgatható fogantyúkkal rögzítik A keretek alumínium profilból készülnek kétféle változatban: az ablakkeret melletti „bordával” és „uszony” nélkül, kefetömítéssel. A második lehetőség akkor használatos, ha az ablakkeret teljesen be van építve, vagy ha redőnyt szereltek fel az ablakra. A rendszer lehetővé teszi a legtöbb ablakprofillal való munkát. Ősszel a szúnyogháló szétszedhető, tisztítható és a következő szezonig tárolható az élettartam meghosszabbítása érdekében.

A zsanéros szúnyogháló ajtók előnyei

Kínálatunkban megtalálja az alumínium szúnyoghálós ajtót. Szereltesse fel ezeket a bejárati ajtóra vagy az erkélyre, hatékonyan szolgálják a céljukat. Termékeink a legjobb minőségű anyagokból készülnek, tartósságot és elhanyagolható karbantartást ígérnek.

Cégünk többnyire alumíniumot használ az ajtók szúnyoghálóinak gyártásához, hogy megakadályozza a rozsdásodást és növelje a tartósságot. Szem előtt tartjuk házának esztétikai megjelenését.

 • 100%-os védelem
 • Kiváló termékminőség
 • A legjobb ügyfélszolgálat
Szúnyogháló

Mi az a zsanéros szúnyogháló ajtó?

A hálós ajtók egy új típusú ajtók, amelyeket úgy terveztek, hogy távol tartsák a szúnyogokat az otthonoktól. Maláriajárvány esetén a szúnyogok betegségeket hordozhatnak egyik emberről a másikra. A háló tartós, strapabíró szálakból készült, amelyek levegőt engednek be otthonába, de a parazitákat vagy vírusokat nem, mivel nem tudnak átjutni a hálón lévő kis lyukakon.

Mik azok a hálós ajtók?

A hálós ajtók többféle stílusban, méretben és színben kaphatók, így a lakástulajdonosok kiválaszthatják a tökéletes hálós ajtót otthonuk bármely helyiségébe.

A zsanéros szúnyoghálós ajtók további előnyt jelentenek a lakástulajdonosok számára, mivel zárt állapotban védelmet nyújtanak a rovarok ellen, de kinyitva lehetővé teszik a friss levegő áramlását.

 • 100%-os védelem
 • Kiváló termékminőség
 • A legjobb ügyfélszolgálat

Az ablakok és ajtók képernyőjének használatának előnyei

 • Teljesen testreszabhatók. bármilyen színben megrendelheti őket a legbonyolultabb mintákkal és mintákkal. Akár többféle formában is elkészíthetők!
 • Nem kell ablaknak vagy ajtónak használni! Tökéletesek tárolóhelynek, szekrénynek, asztalnak.
 • Nagyon könnyűek és könnyen telepíthetők/áthelyezhetők. Kiváló azoknak, akik gyakran költöznek, vagy kiadják házukat/lakásukat!
 • Foltállóak – tökéletesek a rendetlen emberek számára.
 • Az ajtólapok a legolcsóbb megoldás a piacon.

Pliszé Szúnyogháló tolóajtó

Az erkélyajtókban gyakran előszeretettel használt rolós szúnyogháló  kívülről van felszerelve, és síneken mozog. A könnyű használat nagy előnyt jelent.
 Ezeknek a szúnyoghálóknak köszönhetően, amelyeket mind az erkélyajtón, mind a nyaralók háza főbejárati ajtaján használhat, a forró napokon kinyithatja az ajtót, és hagyhatja, hogy háza lélegezzen, ebben biztos lehet. nemkívánatos vendégek nem lépnek be otthonába

 Ehhez ha Pliszé szúnyoghálót szerel fel az otthoni erkélyajtókon a legyeket és a rovarokat is távol tarthatja otthonától. Így ahelyett, hogy folyamatosan fizetne légy- és rovarriasztó szerekért, egyszer fizethet a Pliszé hálóért, és hosszú évekig használhatja. Így a legyek és rovarok elleni védelem sokkal kedvezőbb áron lesz elérhető, és otthonában sehol sem talál döglött legyeket vagy rovarokat. 

Szúnyogháló tolóajtó

Szúnyogháló tolóajtók különböző felhasználási területeken

A Pliszé háló nem csak a legyek és rovarok elleni védelemre használják. Ha kertes háza van, megakadályozhatja, hogy állatok, például macskák és egerek bejussanak a házba, ha Pliszé hálót szerelnek fel a ház külső ajtajára.  Így biztos lehet benne, hogy nemkívánatos vendégek nem lépnek be otthonába.  Nem kell folyamatosan ellenőrizni az ajtót. Ezen kívül, ha épületben él, a tolóajtós szúnyogháló, amelyet a háza erkélyajtóira készített, megvédi Önt mind a legyek, mind a rovarok és madarak ellen, amelyek véletlenül behatolhatnak a házába. Szobái vagy konyhája ajtaját tetszés szerint nyitva hagyhatja, és időt tölthet a ház többi helyiségében.

Szúnyogháló Tolóajtó a kívánt méretben, a kívánt színben

Pliszé szúnyoghálója otthona része lesz, nagyon fontos, hogy illeszkedjenek az otthonába és az ajtóba.  Szúnyoghálóját úgy szerezheti be, ha az otthona dekorációjának megfelelő színválasztékot választja, például fehér, világos tölgy, sötétszürke, antracit vagy sötétbarna. 

Megbízható termékek és szolgáltatások!

A Wilhelm árnyékolástechnika az általa gyártott szúnyogháló gyártója. Ezért garantálhatjuk termékeink minőségét és megfizethetőségét. Akár testreszabott termékeket is beszerezhet otthonába. Sőt, hogy biztosítsuk Önt a termék minőségéről, 2 év garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk.