Duplatokos Rolós szúnyoghálók

Elege van a legyekből? – Készítse el saját „repülésmentes zónáját” ezzel a praktikus és rendkívül hatékony Duplatokos Rolós szúnyogháló segítségével

Ez egy méretre készült szúnyogháló. Üvegszálas hálóval szerelve. Ez a háló rendkívül hatékonyan tartja távol a szúnyogokat, a pollen spórákat, ezáltal csökkenti az allergiák, például a szénanátha és az asztma hatását. A hálót a Berlini Charité kórház (Európa egyik legnagyobb egyetemi kórháza) tesztelte, és elnyerte  a Pollen Mesh tanúsítványt .

A szúnyogháló emellett megakadályozza a port és természetesen az összes bosszantó rovart – még a szúnyogokat is. Mindezen előnyök mellett a háló továbbra is nagyfokú átlátszóságot és viszonylag jó légáramlást biztosít. Pont amire szüksége van, hogy a legtöbbet hozzon ki a meleg nyári napokból!

Tökéletes francia ajtókhoz és kisméretű kettős hajtásokhoz, és ideális az otthon minden helyiségébe. Egyszerűen húzza keresztbe a szúnyoghálót, hogy lefedje az ajtónyílást. Ezt a terméket több mint 10 éve tesztelték otthonokban a Németországi Berlinben, és népszerű és sikeres szúnyoghálónak bizonyult.

A szúnyogháló beépíthető az ajtómélyedésbe (az oldalfalak, a szemöldök és a padló közé), vagy egyenesen az ajtókeretre a nyílás körül, és az Ön igényei szerint választhat a fehér, antracitszürke vagy barna keretet. 

Hogyan működik ez a szúnyogháló?

A szúnyogháló 2 függőleges tokból és egy felső és alsó vezetőből áll. A tokok, vezetők és csatorna kiváló minőségű porszórt alumíniumból készülnek. Minden rögzítés – a végsapkák, fogantyúk, reteszelőmechanizmus és tartókonzolok – színek összehangolásával biztosítható, hogy a szúnyogháló beleolvadjon a környező ajtókeretbe.

A szúnyoghálót alumínium csövekre tekerik, amelyeket a tokokban tartanak. A háló másik vége alumíniumrudakra (fogantyúkra) van felszerelve, amelyek segítségével a hálót kihúzzák a tokból – az ajtókon át. Ahogy a mágneses hálóakasztót áthúzzák, becsúszik a felső és az alsó vezetőkbe – ez tartja a hálót a helyén. A hálót a tokokban elhelyezett rugók is feszítik.

A tokok fogantyúi erős mágnesszalaggal vannak rögzítve egymáshoz. Az egyik szúnyogháló egy reteszelő mechanizmussal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a szúnyogháló rögzítését, így a második szúnyoghálót át lehet görgetni, hogy találkozzon vele. Amikor a mágnesek el engednek, a fogantyúk elhúzódnak egymástól, és minden mágneses hálóakasztó visszatér a saját tokjához.

Főbb jellemzők

  • Méretre gyártva és szerelésre készen szállítjuk – nincs szükség vágásra
  • Kiváló minőségű, porszórt alumínium tok és oldalsó vezetők a professzionális kivitelért
  • Fehér, antracitszürke és barna színben, fehér vagy fekete idomokkal. Kérésre más színek is rendelhetők
  • Tokok méretei: mélység (elöl-hátul) 45mm (balról jobbra) 45mm
  • Alumínium vezetők felül és alul fordított keferendszerrel, hogy a szúnyoghálót a helyén tartsák 22 mm mélyen
  • Időjárásálló, beltéri/kültéri használatra
  • 2 év garancia